GamzeCan Sehersergen hap olarak kullanıyodum ama alttan kullanmak dha iyi canm hap olarak cok yan etkisi oluyor. Kanamam olmustu 8. Haftada ondan kullandım canm 12 ye kdar
Esra81 11 haftaligim gecen hafta pembe kanamam oldu 2 doz progestan igne oldum ve su an hapini kullaniyorum.
Scb Sehersergen bende zor die yapmiyom oyle dr banada demişti alttan yap die ama napim yapamiyom 🤷♀️
Esra81 Sehersergen aslinda bir zorlugu yok kucuk bir sey zaten ama bir kısmı geri geliyor sanki bir süre sonra o tedirgin ediyor insani
Canolbana Sehersergen çömelerek yapabilirsin emin ol ağızdan almaya göre çok daha iyi etki ediyor ve bu şekilde 0 (sıfır) yan etki 👍🏼😊
Lothbrok Kanamam olduğunda doktorum vermişti 15.haftama kadar kullanacağım yan etkilerini de daha az hissetmemeye başladım çok şükür..
lilamom Burcak61 sen niye hala kullanysn canim benimde ilk gebeligim dusuk oldu diye simdi tehlikem olmamasina ragmen doktor biraktirmadi hala 21 haftalik oldum basindan beri kullanyrm
espalp 7+3’te lekelenme olduğu için 100 mg hap olarak başladık. 15.haftadayım hala kullanıyorum, doktorum bi zararı yok devam edebiliriz şimdilik dedi🙏🏻 Fitilini arkadaşım kullanıyordu gece yatarken yapıyordu 🤦🏼♀️
Esraenes Ben 6+3 5. Haftamdan beri kullanıyorum 100 mg bana fark etmez demişti doktor. Ben de içiyorum bi on gün daha kullan bırak dedi 1 haftam kaldı işte. Ama onu progesteron hormonunu yükseltmek için de veriyorlar diye biliyorum canım
Sehersergen Esraenes ben de kanama alanı görmüştü o yüzden biraz kullandım şiödi de enfeksiyon için devam et dedi valla zor ya ağızdan alsam sorun olmaz da fitil olarak zor 🤦♀️
Esra81 Sehersergen ben onu sordum canim itebildiginiz kadar itin birazi ciksa bile cok fayda sagliyor dedi doktor