Damlas İsim kararsızlığı yaşayan kız annişleri, aklımızdaki isimleri yazalım, birbirimize fikir vermeye çalışalımmm ☺️☺️ Yeni isim buldukça da bu postun altına ekleyebiliriz 🌺
Merve526 Bende öyle bir post açtım istersen biz göz atın saoğolsun arkadaşlarımız çok güzel isimler paylaşmışlar 🥰
Ytugcek 2 isim istemiyorum, tek olsun, kızımız olacak inşallah..deniz çok istiyorum ama soyadımız Baş, 'Deniz Baş' sanki erkek gibi
Damlas Ytugcek deniz ben de istemiştim. İsmim damla, uyumlu olur diye.eşim erkek ismi olarak daha çok beğeniyo, olmadı o yüzden ☺️
Deletedmom308 Kkkozreee ikinci isim olarak İmran koyacağız (mecburiyetten) önüne isim arıyorum Bensu Esil Ece Ela İlay Begüm Beray Deniz Alin İdil Şu an ilay a sıcak bakıyoruz
Damlas Nehir Irmak Yağmur Nisan Eylül Nil Nilce 🌺 Gülce Gülse Günce İpek İnci Öykü Simay 🌺 Mihrimah Umay Vera Lena
Szekiye Damlas benim iki Kızım var Nilsu Havin ve Nehir.sizin isimler arasında günce ve Umay çok güzel fazla kullanılmayan isim ayrıca çift isim hiç koyma çünkü kullanılmıyor
Ytugcek Nehir ismi bence de çok hoş ve kibar bir isim, elis ismini söyledi eşim ama melis belis vs çok birbirine yakın, sürekli kodlamak zorunda olmasın çocuk :)
Berna061 Nursemomm neden hristiyan ismi koyuyorsunuz canım ben yurtdışında yaşıyorum hristiyan ismi çevrem de çok var
Berna061 Deletedmom308 İmran İlay çok güzel oldu bence ilayın anlamı çok güzel ülkenin en güzel kızı demek 💕 bence ilay olsun
Camlicagizem Bende Alya yada Erva arasında kaldım. Aile büyükleri Alya’dan ziyade Aliye aliya demelerinden korktuğum için Erva daha sıcak gelmeye başlamadı değil😁 Sizce hangisi daha iyi?🙄🤔
Ytugcek Camlicagizem arkadaşımın arkadaşının kızının alya, çocukla okulda al yaaa diye dalga geçiyorlarmış arkadaşları, hiç aklıma gelmezdi ama..
Findk9227 Defne Ebrar Azra Betül Bera Zehra Zeynep Ben ebrar koymak istiyorum ama daha kesin karar vermedim bakalım kısmet