Meral38 esve inşallah canım bizimki erkek hayırlısıyla alalım kucağımıza doktor doğum hakkında bişey söyledi mı
esve Meral38 yok söylemedi normalde catı muayenesi 28. haftada başlıyomuş ama bana yapmadı bakalım ama normal istiyorum hayırlısıyla
hunilimom Reykzy ayy bende ankaraya gelin gelcektim sonra olmadı eşim buraya geldi 😂😂 bu yaz bi kaç günlüğüne gitmek istiyoruz ankaraya gezmeye
Tuna58 mimaranne bende bu gece tam 35 oluyorum ama Şafak nasıl Nisan sonu sizin kızlar ya 😂😂 19 Mayıs tahmini dedi bana ben diyorum Haziran’a kalır mı acaaba 😂😂😂
06meryem Yasemincifci öyle yapıyorum zatn başka türlü yapamıyorum zaten yürüyüş de yapamıyorum biryere giderken yürüyemiyorum
RecebinEsrasi 06meryem inşallah kuzum inşallah o yalancı sancı diyorlar ama ben hiç yaşamadım bilmiyorum üstünde oldu benim genelde yinede dikkat et çok yorma kendini ayakta fazla kalma öyle böyle sağlıkla doğsun yavrularımız🤲
Meral38 esve banada cati muayenesi yapmadı doktorum bende normal doğumu istiyorum nasıl doğum olacağını bilemeyiz gidişata bağlı dedi bebeğe de bağlı dedi doktor