Zhrnc Şuan 10+6 dayım. Doktor 15inden sonra gelmemi söylemişti. Geç olur mu acaba. Bilgisi olan varmıdır 🙂
Aysenurtsr Ben kararsiz kaliyorum bu konuda. Mutlaka yaptirmalimiyiz acaba bu ikili testi? Emin olamiyorum ben 🙄
DuyguAlalm Aysenurtsr Ben de kararsızım bu konuda, kötü bir şey çıksa da hamileliği sonlandırmak istemem, ama bi taraftan da sağlıklı mı değil mi merak ediyorum. 🙁
merveeed Aysenurtsr doktoruma ben istemiyorum dedim biz öneriyoruz ikiliyi yaptırmazsan üçlü onuda yaptırmazsan 4lü yaptır dedi kanıma girdi yaptırdım
ZuhalDurmus Aysenurtsr neden kararsızsınız zor bir tarafı yokki bunun. Bir sorun görünürse fetal dna testi var zaten artık yaptırırsınız olur biter. Şimdi baktırmasanızda zaten detaylıda görülecek eğer birşey varsa. O zmn onuda yaptırmak mantıklı olmaz öyle değil mi? bence siz gerekeni yaptırın. Allah büyük rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etisn inşallah. Sevgiler...
Zhrnc Aslında bende kararsızım. Ama bi yandan da merak içindeyim. Bi sıkıntı bi sorun varsa en azından önlem alınması araştırılması acısından istiyorum bu testi.
kfulya1905 Umudum03 evet anne karnındayken hiç bir önlemi yok malesef. Herşeyin hayırlısı.. Herşey Rabb'imizden.
Sevgim Kızlar benim randevüm tam 11+1haftalıkken acaba ikili taramayı yaparlar mı 11. Haftada yaptıranınız var mı
Aysenurtsr ZuhalDurmus kararsiz kalmam nasil yapilacagi konusunda degilde, bir skinti olursa aldirmayi dusunmem diye, mudahele edilirmi o esnada tam emin olmadigim icin kararsiz kaliyorum, strese girmeyeyim Dogana kadar diye 🤗
ZuhalDurmus Aysenurtsr anomali harici bir sorun varsa anne karnındada önemler alınabiliyor en azındna doğum sonrası planlama yapılıyor. Anomali konusunda yapılacak birşey yok malesef. Ama dedğim gibi şimdi bunu yaptırmadın diyelim detaylı tarama yaptırdın o zmn ne olacak? Bir sorun varsa zaten er yada geç öğreneceksin canım. Korkma bence olması gerekeni yap. Rabbim yardımcın olacaktır.
Yenianne17 Kızlar ben yaptırmadım ikili testi çünkü gittiğim doktorlar kesin bi sonuç vermediğinin bunun yüzünden de 9 ay mutsuz geçirmenin anlamsız olduğunu söyledi bişi varsa bile onun o minicik Çan’ına kıyamicağım için açıkçası ben yaptırmadım ama tabiki herkesin kendi düşünce ve fikri 😊