Denizgiller hunilimom sagol cevap için canım 3 hafta önce erkek gibi dedi bugün kız gibi dedi sinir etti beni
94ipek Genelde kese fasulye şeklini andırdığında yuvarlak olmadığında erkek diyorlar ama nedense bana kız gibi geldi🤗Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah🙏
Denizgiller 94ipek amin canım çok sağol erkek gibi hissediyordum tabi ayrımı fark etmez doktor önce erkek dedi şimdi kız diyince insan bir afallıyor
94ipek Aslında ilk önce kız dendiği zaman değişme ihtimali daha yüksek oluyo ama erkek deyipte sonradan kız denmesi tuhaf geldi ama illaki vardır böyle bı durum yaşayan çok haklısın sen ister istemez bı cinsiyet söylendiğinde seviniyosun kafanda yer ediyo derken değişmesi sıkıntılı tabi ama önemli olan sağlıklı olması 🤗
Denizgiller 94ipek aynen anlattığın gibi canım sağlıklı dedi çok şükür ama tuhaf yani o dediği yanlışsa bu dediğine de inanasım gelmiyor açıkçası
94ipek Genel olarak 16-20 haftalar arasında net bırseyler soylenebiliyor kaldı ki bazı anne adaylarının daha uzun bir sürede belli olduguda olabiliyor o yüzden kafana hiç takma canım içinin rahat etmesini istiyosan belki ilerleyen zamanlarda farklı bı doktorada çıkıp cinsiyetini ogrenebilirsin benimki fikir tabiki en doğru kararı gene sen vereceksin.
Denizgiller 94ipek çok sağol canım benim gerçekten öyle içim rahatlattı dediklerin aynen öyle yaparım ki en doğrusu sanırım başka doktora gitmek
94ipek Benim ki daha çok küçük fotoğrafta 10 haftalıktı ama bi tahminde bana yapabilir misiniz doktorum öncesinde tahmin yapan biri değil kesinlikle emin olmadan söylemem diyen biri ama bende ilk çocuk olunca fazla heyecanlı ve meraklıyım bı yorum yaparsanız sevinirim hamileligimin başından beri kız hissediyorum 🙄😀[url=https://hizliresim.com/lqVYpp][img]https://i.hizliresim.com/lqVYpp.jpg[/img][/url]
Denizgiller 94ipek abo canım bana burda 12 haftalıkken %80 i erkek demişti haberin olsun ben hiç anlamıyorum yani :)
sevgitekes 94ipek bence erkek başı benim bebegiminki gibi bizim erkekmis dün öğrendik 11+3 te 9+4 te de bir ihtimal erkeğe benziyo demişti inş değişmez