kubrayrtsvnn Arkadaşlar ben 9+1 haftalık hamileyim ve bu sabah ilk defa sarı sıvı kustum ve çok korktum. Bu durumu yaşayan varmı. Normal bi durum mu?
DidemYldrm kubrayrtsvnn evet normal hamile reflüsü olmuşsun benimde öyleydi 13+6 dayım 14 haftaya 1 gün kaldı bazı sabahlar hala öyle oluyorum kiminin 3 ay bitince de geçmiyormuş benim biraz hafifledi ama 3 ay da bitti geçmedi hala
Obsesifk kubrayrtsvnn normal midende bişey kalmayınca o geliyor hatta beyaz köpük bile gelebilir korkma
Arya92 kubrayrtsvnn normal canım sabah bulantısindan dolayı kusuyorsan safra çıkıyor sanırım.bana çok oldu.
Milena Bende 4.ayıma kadar sabahları kustum mide ac olunca oluyor mideyi ac bırakmamaya calıs cubuk kraker fln yanında bulundur ☺
kubrayrtsvnn Busranagme 2 gebeliğimde de kusuyodum ama doguramadan kalpleri durdu bu 3. Ama ilk defa böyle sarı sıvı olarak kustum
secl-ahmet Ben ilk 5 ay yasadim her sabah öyle kusardim ac kalma elinden geldikce birde ben sabah uyanir uyanmaz su filan icemezdim bikac lokmada olsa ekmek ye ilk lokmalarin o olsun ki mide suyunu cektigi icin faydasi oluyor. Gecmis olsun kurtulursun inşallah biran önce
Kbrzynp 11+2yim günde bir ya da 2defa sarı su yani ekşi su kusuyorum. Çok zor bişey Rabbim herkese yardım etsin.
Rumessa 19+3 olduk ama kızımın en sevdiği aktivite sabahları annesine safra kusturmak sanırım.. Bir de bu kadar zaman bir alıştım, kusmasam ararım herhalde 🙈 Korkmana gerek yok, ben artık mecbur sevmek zorunda kaldım kusmalarımı😬
NidaEzgi Ben 12 haftayım bende de hala devam ediyor mide özsuyun o korkulacak bi durum değil yediğini kusma yeter😊