Mervican eymeninannesii o bacak krampları her gece giriyo bana magnezyum kullanmama rağmen hep sol bacağım diz altım taş gibi ağlıyorum nerdeyse
eymeninannesii Mervican valla 2 gundur gecmiyo aciyo hala daha allahim yardim etsin hepimize coğu gitti azi kaldi benim sirt agrilarimda cok
Mervican Leylaanneoluyor benim tek sıkıntım yatarken yoksa hala çalısıyorum koşabililirim bile 😂 eşim izne çık diyo yok diyorum evde daha sıkıntılıyım ben çalışırken hamile hissetmiyorum kendimi
Leylaanneoluyor Mervican Allah sonuna kadar güç kuvvet versin canım ne mutlu sana ☺️ bende evdeyim ama yerinde durmayan devamlı gezen hamişim 😁
Mervican Merve1006 13 kilo aldım ve 2 ay önce yırtıklarım oluştu bacaklarımdan hiç kilo almadım ama bacaklarım bile yırtıldı
Eminer Mervican 13 kiloda ben aldim benim oyle aşırı bi kilom yok ama bende cok sasrdim bacaklarim ve kalca bölümü yırtıldı karin bolgemde bisi yok
Mervican eymeninannesii evet ne yersem oluyo doktor lansor diye ilaç vermişti çok zorlanırsam onu kullanıyorum diğer türlü soğut süt elma, ve bi çay kaşığı türk kahvesi yiyorum geçiriyo
Eminer Bende 32 haftaligim tam cok şükür oyle agri sızım olmuyor 2 3 saatte yuruyom tık yok sadece is yaptigimda belim ağrıyor okadar Tek sıkıntım yeşil akıntı bi bunu çözemedim ne oldugunu ve cok afedersiniz ilişkiye girdiğimizde köpük köpük oluyor vajinam sonrada cok kasiniyor sizdede oluyormu ve kokuyor
mavi_8 Leylaanneoluyor 😊 her şey normal ilerlerse aynı günlerde Doğum yaparız gibi.. erkek olacak nasipse, sizin?
Leylaanneoluyor mavi_8 inşallah sorun çıkmaz amin benim de erkek peki bu haftalar tam 7 aylık mı oluyoruz
Leylaanneoluyor mavi_8 yaa teşekkür ederim 😘 inşallah doğum seruvenimizide anlatmak nasip olur inşallah