Snymom Seheryazarel seher hanim uzerinden baya gecmis , neler oldu hercekten merak etim suan cocugunuz var mi hamile misiniz yoksa deniyor musunuz?
Hanife61 Ebrs benim de kese bebekten küçük gelişmiyor dedi doktor kese için 5+3 bebek için 7+2 dedi. Kanaman olursa gel dedi 2 haftdır aynı gelişmiyor sizce gelişir mi kanamam olmadı şükür hiç sadece kasık ağrım var ona da doktor bebek büyümeye çalışıyor ama kese küçük bu da ağrı yapıyor dedi
Gamzelinur Seheryazarel kendını üzersen çok aglayıp stres yaparsan bebek etkılenır kanama olur dua et hersey Allahın taktırı
busbus35 Son adet tarihin bir mart olamaz.cnm ozamsn 36 haftalık filan olman lazım yanlış yazdin sanrim 😰rabbm şifa versin inşallah Allah yar ve yardımcın olsun çünkü benm son adet tarihim 22 Mart şuan 34 haftalık hamileyim ondan bir mart olamaz dedim
Ecmelbeyza Seheryazarel lütfen üzülme ben de kimyasal geçirdim üzüldüm çok . Ama doktor dediki düşen bebekler de genelde genetik sıkıntılar oluyor yaşasa da sıkıntılarla doğacak vs bu da seni üzer dedi bi anda tüm üzüntüm gitti çünkü onun yiycek ekmeği nasibi yokmuş belki sıkıntılıydı belki başka bişey dedim bu düşünce ferahlatıyor rahatla lütfen bırakma kendini . Eğer yaşayacaksa zaten kimse engel olamaz. Kadın bebeği çöpe atmış şu soğukta ama yaşamış ölmemiş bak işte . 🥰🍂hadi rahatla bakalım
Ozoooo Seheryazarel bendede ilklere goruldu kalp atışı dinleyemedim bebek te gorunmuyordu 2 hafta sonra gördük
Tuba-27 Seheryazarel içini ferah tut doktorunu değiştir benim ilk çocuk hastaydı doğdu vefat etti 3 gün yaşadı rabbim ne ömür biçtiyse o olur kendini Allaha bırak şuan ikinci çocuğa hamileyim 3 aylık oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun 1 buçuk aylıkken bendede kese küçük kaldı kanama yok beslenme geriliği dedi bana 4 serum yazdı progestan yazdı kesem iyiye döndü rabbim acısını vermesin evladın doğsun doğmasın küçük olsun olmasın fark etmez acısı çok oluyor ama yardım ediyor başka kapılar açıyor dilerim rabbim yüzünü güldürsün bebeğine uzun ömür versin inşallah doktorunu değiştir