Ebruv Merhaba bayanlar 32 haftalık hamileyim hala göğüslerim büyümedi ve çok küçük normalmi sizce sütüm olmıycak die endişeleniyorum artık 🥺🙄
semrakarahan Ebruv 31+1 haftaligim benimde oyle derlerdiki gogusler cok agrir siser dokunamazsn bnimde gogusum ayni sanki 😀 bi kararma lekelenme oldu
Damlasima Ebruv göğüs büyüklüğü ile süt ne alaka☺️ Büyük göğsü olup hiç emziremeyeni,sütü olmayanı gördüm
Bulut74 Ebruv büyük göğüs sütlü göğüs demek değil canım merak etme içini ferah tut böyle düşünürsen hiç olmaz 🤗😌 Öyle düşünürsen kafana takarsan sütün hiç gelmez ebe söylemişti bana🥰
Ebruv Damlasima alakası Yok tabiki ama insan düşünmüyor değil tık Yok hala ☺️ Ne ağrısı var ne şişkinliği
Ebruv Bulut74 teşekkür ederim canım kimi görsem hamile kalır kalmaz göğüs ağrısı ve büyümesinden şikayetçi bende hiç olmadı açıkcası o yüzden sordum
Bulut74 Ebruv beni ilk kızım da kocamandı. Şimdi o kadar değil. Dayımın karısının minicikti 3 yaşına kadar emzirdi. Kafana takma sütün olsun 🤗😌
Gulsen1989 33+4 deyim goguslerim küçüktü hala da küçük değişen bişey olmadı ama doğumdan sonra süt dolduğu için biraz daha büyüyecekmis öyle diyor annem
Ersozburcin Ebruv arkadaşımın 70 beden gösü vardı ve gayt güzel emzirdi. Hatta bebişi baya tombik bşr bebek oldu sadece anne sütüyle. O yüzden ebatla ilgisi yok cnm hiç üzülme seninde gayet sütün gelir😊 aksini söyleyenleri sakın dinleme 😂😂😂