Sasahu Kızlar dün gece yatağa yattığımda belime inanılmaz bir ağrı girdi ben sonra uyumuşum da şimdi de göğüslerimdeki şişlik azalmış daha bugün 7 haftalık olduk bebeğime bişey olmamıştır di mi?
limoncicegi Sasahu valla bu göğüs benim psikolojimi bozdu canım ara ara sönüyor ara ara şişiyor ben de 10.hAftadayım inşallah her şey normaldir 🤲
Sehamehmet Sasahu canım bende yaşadım o durumu çok korkmuştum tuvalete gitme isteği bile azalmıştı kotu şeyler düşünmüştüm hep ama keşke düşünmeseydim diyorum kontrole gittiğimde bebişim gayet iyidi canım şükürler olsun sıkıntı yapma piskolojikmen oluyor
dgizemd Sasahu bende öyle bir endişe ile doktora gitmiştim 😊 doktorun dediği vücut ve sen alıştığın için sana öyle gelmiştir, incelik olsa pat diye olmaz başka belirtilerde olur ( kanama, akıntı, şiddetli ağrı gibi) içini ferah tut canım 😊
Sr10 Vücut hamileliği kabul ettiği için artık ağrılar ve şişkinlik inecektir. Bu çok normal ağrıların azalmasi vücudun bebeğe alıştığıni gösterir.
bebekteyaparimkariyerde Sasahu ☺️Yedi yirmidört şiş kalıp ağrımaz gülüm süt bezelerin geliştikçe bi şişicek bi gerilecek bi ağrıcak bi duracak sonra olmadı baştan diyecek yine şişmeye başlıcak.stres yapma kendine .
Duyguanneoluyor Sasahu ayy ilk haftalar bende sen gibiydim ama hareketlerini hissedince böyle endişelerin kalmayacak şimdide azıcık dur kızım diyorum her kıpırdadığında tuvaletim geliyo lavobayla bir yaşar olduk
SelinSeliin Aynı olay bende de olmuştu 7 haftalıktı birden bire ağrım durdu kusmalarım bitti sonra internete baktım biri yazmış bebeğim karnımda ölmüş ondan öyle olmuş sabaha kadar ağlatdım benimkinde öyle oldu diye ertesi gün koşa koşa doktora gittik hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. Bence fazla düşünmemek ve araştırmamak gerek ☺️