Aybukeshn Dönmüyor ah birtürlü dönmüyor. Sezeryan yolu gözüktü sanırım bana.. ne kadar da normal Doğuma hevesliydim oysaki kızlar💁🏼♀️ Bu şekildeyken suyum gelse yine de sezeryana alırlar dimi ? Vajinamda çok baskı hissediyorum artık normal mi? Açıklığımda yok henüz.
Dlrm Aybukeshn ben 37+3 ün bende aynı durumdayım ama ben dönmesin istiyorum çünkü normalden korkuyorum 😟 bana doktorum geri dönmesini istiyorsan emekle yerde demişti bilemiyorum ama belki faydası olur canım çoğu kişiden de duydum dene istersen
Aybukeshn Dlrm ah neler yaptım bir bilsen. Emekledim, koltuktan kendimi aşağı doğru sarkıttım yok yani inat etti. Tam makat pozisyonunda🤷🏼♀️
Cicegim03 Canım benimde 7. Aydan beri dönmedi hep bi ihtimalle döner dedim Ama benim doktor en başından beri dönmez demişti Hep normal Doğum istemiştim nasip olmadı 39+3 de sezeryan oldum İnşallah seninki döner🙂
Aybukeshn Cicegim03 ben de hep bir umut bekliyorum ama tam 38. Haftamda doktor artık zor dedi 25ine gün aldım. 40+1 oluyor ama biraz daha beklesem mi diyorum 🤗
Dlrm Aybukeshn benimki her hafta başını kanala yerleştirip vazgeçip geri çıkarıyor bakalım bu Salı belli olacak inşallah hakkımızda hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Gulsen1989 34 deyim bende şimdilik baş geliş ama benimki de hep döndü bakalım daha dönecek mi bende yapabilirsem normal olsun istiyorum hayırlısı artık