Handannn 18+3günlük gebeyim daha prensesimiz kendini hissettirmedi ilk gebeliğim bu haftalarda hisseden var mı ??
deletedmom01 Handannn 17.haftada az az hissetmeye basladim ilk gebelik 🙂 Suan 22.haftadayim bugun baya hareketliydi visne suyu ictim ondan sanirim 😊 sizin bebiste hareketlere baslar yakindir 😊😊
Bejna Handannn 21. Haftada hissetmeye başladım. Benimkide kız ama çok hareketli bir bebek hiç olmadı. 37+ 4 deyiz şuan
Merve77 Handannn Bende 16 +3 um ama 1 hafta oldu nerdeyse hissettim e erkek daha erken hissettiriyor tabi kendini 😆😆😆
Handannn DidemYldrm. İnşAllah merakla o anı bekliyorum doktor kıpır kıpır içerde diyor ama bende gram his yok 😄
mrvgun 18-19 geçişinde hissettim ben de ☺ İlk başta hafif hafif bi seyirme oluyor acaba mı diyosun sonra bir hafta içinde öyle netleşiyo ki hareketleri o kıpır kıpırlığı hissediyosun resmen çok tatlı bi his 🤗🤗💕
EsraVural57 Kizlar ben kilolu hamile kaldim gecmi hissederim suan cok erken 10+4 ama merak ettim en gec kacinci haftada hissederim 90 kiloyum
Handannn 48 kiloyla hamile kaldım zayıf hamilelerdenim hatta kiloda pek almafım normal mi onuda düşünmeye bAşladım ufak seyirmelerim var ama odur diyemiyorum tabi netşeşir diye sabırla bekliyorum 😍😍