Tamam Evinttnc en yoğun,mutlu ve hareketli olduğunuz ay,acaba hamile miyim?adet olacak mıyım?stresi olmadığı ayki rahatlık hamilelik belirtisi. Stres kesinlikle gebe kalmaya engel
Susamtanesi-1 Canım benim cok akıntım olmuştu.. erken gebelik testlerinden 20 tlye ileri test vardı adetime 4-5 gün vardı daha onu yapmıştım , pozitif cıkmıştı sonra ucuz testlerden yaptım canım yine pozitif cıkınca kan testi yapmıştık hastanede
Susamtanesi-1 kelebek12345 canım bence vücud hazırlık yapıo bende bi ay gep öyle oldum karnımın altı agrıdı kasıklarım agrıdı adetım gecıktı o ay olmadı ikinci ay ovulasyonda yapmıştım oldu inşallah pozitiftir
AsilveAnnesi Evinttnc herkeste belirti olmuyor ki arkadaşım bende hic olmadi her ay test yapiyordum zaten adete uc gun kala yine yaptim pozitifti ama şunu diyebilirim kitap okurken esimle muhabbet ederken nefes nefese kaliyordum cok sonradan öğrendim ki oda bir hamilelik belirtisiymis😊
ikicocuklubiranne [silindi] nasıl anlıyorlar ya ben daha hamile olduğumu öğrenmeden annem hamile olduğumu tahmin etmiş keza kayınvalidem de öyle rengim değişmiş yüzüme farklılık çökmüş leke gelmiş oysa aynada aynı ben 😂
[silindi] ikicocuklubiranne yüz çöküyormuş heralde esmerleşiyorsun valla anlıyor eskiler o zamanlar test mi vardı 😂
ikicocuklubiranne Evinttnc karnım çok şişti gazım çok vardı sürekli çok yemişim hissi vardı çok rahatsız oluyordum. Hatta doktora gittim bu nedenle karnında sıvı var dedi meğerse bebekmiş o 😁 adetime bir kaç gün kala da kaşık ağrılarım başladı ama adet ağrısına göre daha hafif gibi ama uzun süreliydi 😊