Ectu Merhaba Anne&Anne adayları 6+3 haftalık hamileyim bugün ilk kontrole gideceğim. Bebeğim ultrasonda gözükür mü? Yoksa alttan mı muayene etmesi gerekir 🙈 bir de bu hafta da kalp atışlarını duyabilir miyim? 🧿💕
Caglacagla Ectu merhaba canım hayırlı olsun 🥰🙏🏻 Kese olarak görürsün ve kalp sesini duyma ihtimalin yüksek 👍🏻
Szekiye Ectu ben o haftada vajinal muayene ile kalp atışını duydum yani karından duyulmasa alttan baktır hayırlı olsun
Elifdikel Ectu bende o günlerde karından kalp atışını duymuştum ama değişebilir alttanda baktirabilirsiniz inşallah duyarsınız :)
Esraenes Bende 6+3 um bugün 😃 iki gün önce gittim ve alttan duyduk gördük ama benimki geç döllenme olabilir çok küçük dedi yani duyarsın sen de
Ectu Lavin_26gul geç döllenme olmuş olabilir defi bende 5+2 haftalıkmışım☺️ 27 nisanda gidip bebeği görcez inşallah
blackeagle Ectu 4.haftamda kese göründü benim canım seninde görülme ihtimali çok yüksek ve kalp atıslarini duymak inşallah hayirlisi ile kucağına alırsın😊
madl41 Ectu canım alttan kalbi de keseyi de görürsün 😊 ben alttan oluyorum sürekli benim kese yapım üstten göstermiyor kendini
Domatesim Ectu her doktor alttan bakmıyor ultrason da gorunmuyorsa eğer alttan 1 kereye mahsus bakılıyor 😆
Domatesim Bende 2 nisanda gittim 5 haftalık denildi keseyi gördük 9 nisanda bı daha gel dedi gittim 7 haftalık dedi kalp atışını dinledim. 😆😆
Ectu Domatesim bende de geç döllenme olmuş 5+2 haftalıkmış. 27 nisanda gidicem hem bebeği görmek için hem de kalp atışlarını duymak için.