Leylaanneoluyor E-Bebek, Civil ve LCW'den aldım. LCW'nin ürünleri hem uygun hem de çok güzel. E-Bebek de iyi ancak oradan da indirimleri takip edip aldım, pahalı biraz. Civil'de de bir ara indirim oldu. Müslinleri oradan aldım çok uyguna. Çok güzel hepsi de markaların. %100 pamuk olmasına özen gösterdim.
Alt pijama veya ayak bölümü açık tulum alın fermuarlı olsun. Zıbın çokça alın derim. Ağabeyimin kızı için en çok zıbın/ çıtçıtlı bady ve alta gereksinim duyduk. Çok batırıyorlar çünkü. Ben de 33 haftalık gebeyim. En çok zıbın, çıtçıtlı bady ve alt aldım. Tulum da aldım. Çıtçıtlı tulumlar pek işlevsel değil.
Göğüs ucu kremi de herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Ben zeytinyağı ve tahin yağı süreceğim. Göğüs kalkanı aldım philipsten. Onu kullanacağım ayrıca.
Bebek deterjanı olarak da Green Clean kullanıyorum. Tüm giysilerini onhnla yıkadım, çok da güzel.
Sleepy aldım ben 2 paket yeni doğan. Çabuk büyüdükleri için 80 tane yeter diye düşünüyorum.
Alacağınız giysileri de 0-3, 3-6 olarak alın. 0-3 aylık olanları 15 gün filan giyebiliyorlarmış. Ben daha çok 3-6'ya yoğunlaştım.