Mavidenizzz Merhaba bayanlar ben 36+2 oldum size bişey sormak istiyorum bekarken hiç adet agrısı nedir bilmedim bildiğim tek Ağrı adet görmeden hafif hafif hoş bi ağrıydı yine öyle bi hoş bi ağrı gibi bişey var başına gelen varmı anlayamadım 🤷🏼♀️
SelimsMom Elra 34+3 uz aynı ağrılarla uyandık. Yalancı sancilar kasilmalarla vücut kendini doğuma hazırlıyor bizi de hazırlıyor 🥰🐣
Mavidenizzz Elra nasıl uyandırdı benim uyandırcak kadar değil hafif hafif ağrıyo Benim hoş bi agrı ama
Elifee Suan aynı sancılardandolayı uyuyamıyorum canım bizde 36 dağız ben aşırı şiddetli adet sancıları yaşadım onun yanında bunlar hafif kalıyor ama yönete insanı uyutmuyor
Eymerce Mavidenizzz hafif olunca dinlenince duş alınca yada pozisyon değiştirince geçen ağrılar yalancı oluyor
SelimsMom Mavidenizzz duzensizdir, belli sabit aralıklarla gelmez, şiddeti artmaz, duşa girince dinlenince geçer.
Ahsenece Ben de 35+5 deyim dört gündür çatı ağrım var rahatsız ediyor rahat hareket edemiyorum snormal bu ağrılar diyorlar ama bilemedim 😏