Mizginer Kalp atışı ne zaman duyulur tam 7 haftalık olduk bilen varsa yazabilirmi bide alt kârın kasiklari ağrı var bu normal mi yazarmisniz
Dniiz Mizginer bizde 6 haftalık olduk doktorumuz sekizinci haftada duyulur dedi benimde ağrılarım var ve normal diye biliyorum
sevgitekes Mizginer sata göre 7+2 ultrasyon da 6+2 ydi duyduk öncesinde iki hafta gitmemiştim keseyi görünce
[silindi] Mizginer yeni gebe oldugun için normal ağrılar tatlım🙏🏻 Ama sen bu sürecte kendine cokcok dikkat et ki miniş güzelce tutunsun sana♥️ 6 haftalıkken duyulmuştu bizimki 🙏🏻 Gidersen duyabilirsin Allahın izniyle🙏🏻
oldedi [silindi] acaba karından mı baktı sizin? benimkini karından duyamadık göremedik alttan baktı da.
Omerali Mizginer ben oğlumda 7 haftalıkken duydum bunda 8. Hafta da duydum değişiyor hiç merak etme haftaya gittiğinde duyarsın inş
[silindi] oldedi karından baktı evet. Alttan muayene hiç yaptırmadım ben. Sende yeni gebesin yaptırma canım
melegiminannesi Şuan 17 haftalığım kalp atısını 6+4 de duydum 6. Haftaya kadar duyulmaz zaten ondan sonra duyulabiliyor başka bir doktora da git istersennbazen cihazlar iyi değilse dinlenmeyebilir
Dilanyilmaz55 Bebisten bebise değişiyor canım kimi 6 haftalıkken duyuyor kimi 7 mesela ben 7+2 duydum sende duyarsın büyük ihtimalle