25agustos Açken mi tokken mi? Yan yatınca mı sırt üstü yatınca mı😊 benimki acken başlıyor elimi koyunca vuruyor bir de sırt üstü yatınca 🥰🥰
Glsmoztrk 25agustos aynıyız :)) benim kızım biraz tembel sanırım çok nadir hareket ediyor sağolsun tam anlamıyla hissediyorum denilemez 😂
25agustos Sengulkrgz artık düzenli mi oluyor ne babası geleceği zaman çok hareketli tam yemek vaktibe doğru yemek yenince uyuyor hemen. Babasına sevdirmiyor kendini 😊😊
Songlkaraduman 25agustos geceleri baya hareketli aç olunca birde sırt üstü uzanınca daha doğrusu fark etmiyor sürekli hareketli ama geceleri çok çok daha fazla
ceco Songlkaraduman ya hiç sorma 😂😂😂 hiç uyutmadı bir kaç gündür uyku haram oldu vallahi herkes bana doğduğunda ne yapacaksın diyorlar 😂😂 ama sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin Allahım 🙏🏻🙏🏻💕💕🧿
Meralim09 25agustos benim 20.haftadan beri oyle canım suan 38+5 olduk sagda hareketli ama azaldi artik yeri daraldi cunku
Selma067 Ftmskry ben de sabahları aç kalmasın diye geceden yanıma muz alıyordum hem bebeğe kilo aldiriyormus hemde duyuruyorlar süre daha uyumamı sağlıyor 🍌😊
Hulyarsln 25agustos sabah açken ve gece 1 den sonra bana doğduktan sonra çektireceklerinin sinyalini veriyor zilli ☺️🐣
25agustos Tlaytas kaç haftalık 😊 bizimki de bugün benle saklambaç oynuyordu elimi koyuyorum başka yere vuruyor oraya koyuyorum elimi bu sefer başka yerden çıkıyor 😀😊