Menis21 10 haftalığım nefes almakta zorluk çekiyorum göğsüm darılıyor sanki tıkalı dolu gibi derin nefes alma hissi duyuyorum alamayınca yetmiyor başım dönüyor bu seferde sık sık derin nefes almaktan var mı ? benim gibi anneler neler yapıyorsunuz ?bana da söyleyin normalde panik atağım da var atak mi başladı yoksa diyorum reflüm gastritim falanda var sanki gazimi çıkarınca rahatlıyorum gazım sıkıştırıyor muş gibi de geliyor offf bilemedim buna şükür yine de her rahat nefes aldığımda şükrediyorum ama çok zor ne zaman geçecek yoksa hiç geçemeyecek mi ????
BurcuuA Menis21 32+4 üm nefes darlığı beni bitiriyor nefes alamıyorum aldığım nefes az geliyor uykumdan uyanıyorum artık çok zorlanıyorum napıcam böyle bilmiyorum sonra başım dönüyor kalbim sıkışır gibi oluyor
Nalanktl Menis21 canım bence panik atak birebir aynılarını yaşıyordum ilaç başladı paikologum şimdi rahatım şükür
Mkclskn Menis21 Allah yardımcın olsun 🙏 10 haftada böyleysen 30dan sonra nasıl yaşayacan😂 asıl nefessizlik o zaman başlıyor 🥺
Mhtpgnby Menis21 Tiroite baktırdın mı canım .. bende hamile kaldığımda nefes darlığı vardı sonra tiroit çıktı ilaç kullanıyorum
BurcuuA Menis21 rahim ve bebek büyüdüğü için akciğere baskı yapıyormuş öyle demişti ama inanılmaz zorluyor bu durum beni
Gzmanne Menis21 kafada bitiyor biraz da cnm motive et kendini ve daha yolun basindasin. 35 haftaligim ara ara banada oluyor sakinlestiriyorum kendimi sonrada herks dogum yapiyor herkesn nefesi daraliyor normal bi durum bebek buyuyor :)