RumisAlgn Kızlar 6 aylık hamileyim evimi taşıdım bi post yapmıştım zaten belki hatirlarsiniz 2 gündür hiç durmaksızın evi taşıdım yerleştirdim sadece taşımaya bişey yapmadım ama yerleştirmede temizlikte tek başıma yaptım herşeyi çok yoruldum bebeğim hareket etmiyor doğru düzgün niye olabilir doğru düzgün dedim bugün mesela saatlerdir hissetmiyorum hareketini acaba yorulduğum için olabilirmi diye düşündüm
hunilimom RumisAlgn sen ne kadar yorulursan bebegin kaç katı yoruluyor canım o yüzden uzan ve dinlenmeye çalış bol bol
EymenEmirinAnnesi Sütünü iç uzan dinlen canım bir süre iş yapma hareket eder inşallah. Ben de ev taşımıştım hamileyken bebeğim çok yoruldu bir süre hareketsiz kalmıştı. Ama yarın da hiç hissetmezsen mutlaka doktora git.
RumisAlgn Dediklerinizi yapicam kızlar 3 gündür hiç durmaksızın ev topluyorum düzenliyorum eğik kal egill kalk bide dip bucak temizlik derken bittim yavrum çok yoruldu herhalde dediginiz gibi ay allah düşmanıma vermesin hamileyken bide ev taşıması ne zormuş