Aysenur01 28. Haftadayım kimisi Doğumdan sonra da olur diyor acelesi yok gibi ben de kararsız kalıyorum erken mi anlamında
Bulut74 Aysenur01 6-7 aylıkken almıştım ilk kızımda. Şuan almıycam duruyor hala 4 sene önce almıştım 🤗😌
Misskaynak Aysenur01 durumun varsa hemen al dogumun yaza geliyor cunki gezdirirsin illaki canm ben 5. Ayimda aldim almanyadan
Aysenur01 Misskaynak aslında ben de istiyorum almayı hani lazım olunca aceleye gelmesin diye ama gereksiz görüyorlar ben de etkileniyorum ondan sordum siz de 5te almışsınız güzel yani
Series26 Aysenur01 19. Haftamda aldım canım 😊 odasını park beşiğini falanda aldım hatta şuan 20. Haftadayım 😅 son ana bırakırsam zorlanırım diye düşünüyorum karnım büyüdükçe zor olacak çünkü bu haftalarda bile o kadar gezmek aramak yordu beni 🤷🏼♀️
Esba2019 Aysenur01 Bende 28.hafta da aldım canım bebek arabası ve puset bence durum varsa alınmalı kullanılır diye düşünüyorum
cavbella Aysenur01 gün geçtikçe fiyatlar artıyor bir de aylar sonrasına bırakırsan şimdiki fiyatlara alamazsın koyacak yerin varsa biran önce al bence.ben 4.ayimda falan almıştım
Aysenur01 cavbella gerekirse salonun ortasına koyarım yani eşim diyor etrafa beni evden kovmazsa iyi 😄