Zehra5507 Kızlar özelde doğum yaparken her girdiğiniz nst yada doğum yapmadan önce kaldığınız sancı odası yapılan serumlar için ekstra ücret istendi mi
Duyguu48 Zehra5507 henüz doğum yapmadım ama doğum için gerekli olan herşey doğum ücretine dahil diye biliyorum canım
ozgeya Zehra5507 doğum zamanı girdiğim nstden ücret alınmadı.ama benim doğum yaptığım özelde sancı odası yoktu,bildiğim kadarıyla özellerin hiçbirinde yok.eğer doğumuna daha zaman varsa odanda çekiyorsun sancını,son aşamada direkt doğumhaneye alıyorlar.
Zehra5507 Duyguu48 parasetamoll 1 gece kalmalı fiyat diyorlar ya hani öncesinde kalırsak sancı odası VS için ekstra isterler mi diye merak ettim gidince sorarım da gece gece aklıma geldi 🤦♀️ tesekkur ederim
Minifasulye Zehra5507 sancı odası diye birşey mi var? Odamda çektim sancımı sonra doğum haneye indim.
Reykzy Paket alındıysa herşey içinde oluyor bazı durumlarda hastane bilgilendiriyo epidural anestezi falan ekstra ücretli oluyo bazı hastanelerde ama serumu ve nst yi sanmam
Selvis Zehra5507 muayenelerde nst iöin her seferinde ekstra ödeme yaptık. Ama doğum için gittiğimizde ekstra bişi istenmedi. Doğum parası içinde hepsi dahildi