esractn Önerilerinizi alabilir miyim? 27 haftalik olduk bugün cinsiyetimiz kesinleşti sonunda 🤗 erken doğum riskim var, baya bi sıkıntılarımız var cnku herseye ragmen direnmeye çalışıyoruz yinede, simdiden karar vermek istiyorum isimlerine o yüzden 💕 uyumlu veya uyumsuz olmasi farketmez 😊
Dilekemre esractn Toprak-ırmak ,Azra-kayra,irem-Erdem,Beren-Eren,cemre-Emre,Eliz-ediz,Melih-melis,meyra-arda,gizem-ekrem,sinem-kerem 😇
Irono Eren -ceren Mirac -mira ben uyumsuz isim pek svmiyorum aklima bunlar geldi Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 😄
esractn Irono cok sagol canim önerilerin icin 💕 Allah razı olsun hepimiz kucagimiza saglikla alabilirz insallah🙏🏻
esractn Gamzeemrmrt Cemre ismini kucuklugumden beri begeniyorum aslinda ama kaynimin adi Cemre 😂 🤦🏻♀️ cok tesekkur ederim ama canm onerin icin😍
Dilekemre Toprak-ırmak ,Azra-kayra,irem-Erdem,Beren-Eren,cemre-Emre,Eliz-ediz,Melih-melis,meyra-arda,gizem-ekrem,sinem-kerem 😇
esractn feyzaa34 tesekkur ederim onerin icin canim. Ablamn cocugunun adi Arda yani yeğenimin 🤦🏻♀️😁 sagol yardimci oldugun icin ama yinede 😍😘