mervebalandi28 Ogluk mayista 4 yasina gircek sanki buyudukce yedikleri azaliyor sadece patates makarna yiyor hic bir sey yemiyor yediremiyorum ne kahvalti ne corba ne yemek cok piskolojim bozuk cok zayifladiii vitamin ilaclari balik yagi hic fayda etmedi 😢😔😔
Saruhansaltuk mervebalandi28 benimde beş bucuk yaşında oğlum birsey yemiyor bende acıkınca yer diye düşünüyorum ve öyle ama mesela ne diyorsa onu yediririm hani farklı birsey vermem
Sonay mervebalandi28 kansızlık olabilir mi ? Bide üstüne düşmeyin o kendi acıkınca yer benim oğlumda yemeZdi kendi acıkınca geliyo hatırlatmasam belki hatırlamaz acım demez belki. Şuan 3 yas 4 aylık Eylül'de 4 yasına gircek
Uscan mervebalandi28 canım birda karadut pekmezi içirebilirsen dene yiğenimde aynıydı oda 4 yaşlarında yemekten kesildi sendrom gibi birşey heralde bu 😁 pekmej iştahını açmıştı hemde çok fayda kan yapar
uras mervebalandi28 benim oğlum da aynı canim martta 4 yaşında oluyor oda makarna domates çorbası birde patates kızarması kahvaltısı zorla yumurta yediriyorum haftada iki gun en az gerçekten çok zor yemek yemeyen cocuk acıktım demesi için beklim diyorum ama olmuyor iste demiyorda çok istisna durumlar oluyor tabi kac kilo sizin cocugunuz
mervebalandi28 Saruhansaltuk hep te ayni sey olurmu hergun yemek ywnmezmi corba kahvalti ne iatir anlamadm wallahi cok zayiff cok 😓
mervebalandi28 Sonay bilmiyorum ama kaburgalari cikti artik afrikali cocuklara dondu piskolojim bozuk cok 😔😓
Sonay mervebalandi28 bırak kendi acıkınca yer cnm çocuklar zorlayınca hiç istemiyo şımarıyor bir öğünde yese doyarak yeter makarna ne ki sağlıklı bile değil en azından acıkınca istediğimi yer belki en azından benim oğlum oyleydi hala oyle kendisi acıkınca söylüyor Allah'ım küçükken resmen ellerini tutup zorla yediriyordum yediğindende bişey anlamıyo çocuk bırak kendi yer üzülme. Ikinciye mi hamilesin ?
mervebalandi28 Uscan keciboynuzu pekmez denemistim balik yagi vs vitaminler hersey gene ayni birseyi yemiycem dedimi asla yemez 😬
Sonay mervebalandi28 olsun cnm Hayırlısı benim oğlumda oyle benimde Zamansız oldu ama birlikte büyürler belki kardeşine bakar Yemeğini yer 😊Allah sabrını verir takılma
mervebalandi28 uras ayen cnm makarna pilav tavuk eti yumurta patates kizartmasi sadece bunlari yiyor 🙄neyapayim okula gidince duzelir belki kucuk daha cok zor meyve bile yemior hic portakal suyu skıorum ona alkislaya alkislaya iciriyoruz 😒😒