Elikkk biz bir kere alışveriş yaptık.hatta birkaç tane dolap vs alacaktık,eşim nasıl gelecek bilmiyoruz bir tane kitaplığı alalım diğerlerini ona göre sipariş edelim dedi.iyi ki de öyle yapmışız.kitaplık bir geldi bütün parçaları kırık ve resmen teşhir ürünüydü kir içinde,müşteri hizmetlerine fotoğraf çekip gönderdik.yeni parçalar yollayacağız,kırık olanları atın dediler.yeni parçaları 2 hafta sonra anca gönderdiler ve eksikti.tekrar müşteri hizmetlerine dönüş yaptık siz bize parçaları eksik söylediniz diyip üste çıktılar.oysa ki fotolar vardı.eşim bu süreçte çok sinir oldu kitaplığı bozuk parçalarla monte ettik kaldı.üstelik kitaplık kutusunun üzerinde başka bir firma adı yazıyordu,şüphelenip nette araştırayım dedim.başka bir firmadan alıyorlarmış meğerse üretiyoeuz dedikleri ürünü.üstelik o firmanın sitesinde yarı fiyatınaydı.şikayetvar.com’a yazdım şikayetimi,ordan resmen laf dalaşına girdiler bizi yalancılıkla suçladılar.inanın değecek bir şey olsaydı uğraşırdım tüketici mahkemesiyle filan.ama uğraşmadık o dönem.hiç tavsiye etmiyorum bu yüzden.