Edayslm Mervee15 canm bende kan verdim 27.6 cıktı tabi silikti baya benim senin kac cktı daha belirgindi senin test
Dilber63 Edayslm kuzum bn Persembe vermiştim 32.49 du bugun verdım 139.9cıktı yanı ıkı gne bı deger katlanıyo cuma da doktor gel keseyı goruruz bklı dedı 😇😇🙈🙈
Mervee15 Edayslm yaaa gözün aydın kuzum çok sevindim hayırlı olsun ❤️❤️ canım doktor gebelik var dedi tahlil sonucumu vermedi istedim kimseye sonuçları vermiyorlarmış o yüzden Mayıs’ın 3 ünde kontrol için çağırdı ☺️
Anneolmak38 Mervee15 Adete 5 gün kalamı yaptınız bu evdeki gebelik testini aceba? Benim adetime 2 gün yapsam cıkarmı ki
Anneolmak38 Mervee15 canım bide bisey daha sorcam belirtilerin varmıydı nelerdi? Benm adetime 2 gün var 1 haftadır adet sancısı gibi kasığıma ipne batıyor gibi değişik bi his ve koyu beyaz akıntım var
Mervee15 Anneolmak38 canım benim en belirgin şikayetim çok fazla gaz ve göğüs ağrısıydı hiç akıntım yoktu daha yeni akıntılarım başladı bide çok halsizlik vardı ☺️
Anneolmak38 Mervee15 Valla benimde cok fazla gazım var midem çok tuaf 5 6 gündür afedersin sürekli gazzz dk başı 😂😂 bel ağrımda sadece 2 gün sürdü ama çok kötüydü yürüyemiyordum