DuygumKlc Cimbom belki çok ilginç gelecek ama doğum yaptığım güne kadar doktorum beni hiç nst.ye almamıştı🤦🏼♀️ 2009’da Bahat Halk Hastanesi’nde yapmıştım doğumumu
Cimbom EliffCandan Bendede her girdiğimde sancı çıkmıyor aniden doğum baslarmi korkusu vardı ama bebeğim baş yukarı dönene kadardı korkum doktor sezeryana gün verirse şaşırmıycam 😔
Cimbom Kubra9595 Ya bende 36+0 haftaligim doğum başlar diye korkum var çünkü erken 38 de falan olsun istiyorum en geç 39 da. Istiyordum ama moralim bozuldu açıkçası bebeğim 1 buçuk haftadır baş asagiydi ama döndü başı mideme baskı yapmaya başladı tekrar doktor sezeryana gün verirse şaşırmıycam baş aşağı geleceği konusunda artık pek ümidim yok 😔
Kubra9595 Cimbom sen neden kendini strese sokuyorsun bebek bu önünde 3 hafta var annesi eminim dönecektir etkileme minnosu dua et bol bol 😊
EliffCandan Cimbom benim rahim ağzı kısalığı vardı o yüzden çocuk hep Doğum kanalındaydı kaçıncı haftadasın
Benimisteo adyali34 Valla catlamistim artik. Suni sanciyla zorla dogurdum 42 saatte. Ikinci oglumda da erken dogum riski var. Cocuk saglikli olsun da dogsun da hayirlisiyla 42 saate de raziyim 42 haftaya da raziyim suni sanciya da. Insh rabbim gerek gostermez.
adyali34 Benimisteo ayy zor gecirmissiniz ama haklisiniz.. rabbim bagislasin ❤️ Saglikla gelsin insallah..
CansuDemir adyali34 ben 40+6 ile yattım hastaneye. 41+ 3 spinal sezaryen oldu Lakin bu gözler daha yenidir, 43-44 haftalık doğum yapanları gördü.
adyali34 CansuDemir Normal denediniz olmadida sonra mi sezeryana dondu? 43 mu aman demeyin 😂☹️☹️☹️😂 Allah bagislasin bebisinizi..
Cimbom Kubra9595 Ilk gebeligim bana yeri daralmıştır dönemez diyorlar ama ALLAH büyük dediğiniz gibi InşALLAH döner