gozdelen Kizlar vajinal bolgemin giris kisminda putur putur bir seyler var😔 vajinal sigili olanlar yardimci olabilir mi sigil boyle mi oluyor?
suzangarip gozdelen HPV en düşük tip olandır, Internette fazla dolaşma derim ve korma derim :) Hamilelikte olunca bir tek yapılacak olan sezeryan doğurman başka bir şey yok... umarım doktorun güzel bir şekilde anlatır, gecmiş olsun 🙏
mrsdoruk gozdelen hpv genital siğil olabilir doktora gittiğinde göstermeni tercih ederim canım cünkü böyle durumda doktorlar normal dogum yaptırmıyo diye biliyorum
mrsdoruk gozdelen çok fazla takılmayın bu sorunu yaşayan çok insan var ne yazık ki hamilesiniz bebeğiniz de etkileniyor:(
Ceyhangil Hamileliğimin 2 bucuk ayından beri bu hpv (kondilom,genital siğil ) belasıyla uğraşıyorum ve şuan 37 haftalık hamileyim haftaya doğumum gerçekleşecek kısmetse o siğillerden kurtulmak için Elimden geleni yaptım fakat hiç bir işe yaramadı moral bozmak istemem ama başta çok küçüklerdi il33 diye bir ilaçla denendi bir kaç hafta faydası olmadı o aşamada büyüdü gaz sıkıldı bir kaç hafta faydası olmadı sonrasında lokal anestezi ile yaktırdım koter deniyor çok acılıydı fakat onun da faydasını göremedim tekrar ettiler sürekli kontrollere gittim bıktım usandım artık onlarla hamileliğimi geçirmeyi kabullendim çok inanılmaz büyüdüler çoğaldılar korkunc et parçalarına dönüştüler doktorum Doğumdan sonraya tekrar yakmamızı ve kesmemizi söyledi şimdilik Doğum sonrasına bıraktık
Ceyhangil Çok zor berbat bi süreç Allah yardımcınız olsun ben artık tuvalete bile gitmek istemiyorum dokunmak istemiyorum hayatımı çok zor ve kötü bi hale getirdiler umarım sizde bu şekilde ilerlemez ve kesinlikle cinsel yolla bulaşıyor eşinizden size geçmiş olduğu için cinsellik asla olmamalıymış bu siğiller barındığı sürece tamamen yok olması da 2 yılı buluyormuş sürekli kontrol edilmesi de gerekiyor