Elifee Kızlar biz 34 haftalıkken doktora gittik doktor bize boyu haftasına göre baya uzun var mı ailenizde uzun dayı amca dedi boyunu sorunca 45 cm dedi bana çok uzun gelmedi sonra ultrosyon kagıdında FL uzunluğunun 7 ile çarpımının boyu verdiğini öğrendim orda FL si 73.29mm bu durumda boyu 51 cm oluyor acaba doktor yanlış mı söyledi 45 diye 45 olursa çok uzun olmuyor ki 34 e göre anlamadım bilenler yorum yapabilir mi 🥴🥴🤗
Duyguu48 Elifee canım bende 34+2 de gittim . 49 cm benimki de ama benimki hep ilk günden beri uzun gidiyor boyu 😊
Tgbatem BiZimki minyon boy olarak eşimle bende orta yız 34-6 da 44.5 45 cm dedi dr 51 baya uzun 55 olarak doğar herhalde bazıları uzun oluo öyle yazan doğrudur bence
Mnreyaren Elifee 😂😂 bende dün gittim 31+2 deydik. Özellikle boyunu sordum ekrana sığmıyor veremiyorum dedi😏 nası şeyse anlamadim valla
Elifee Deletedmom308 bizimki ilk günden beri önde gidiyor cAnım sağlıklı olsunlar da zaten doğunca. Veriyorlar bir kısmını kilonun
Mucizeee Elifee doktorun ağzından yanlış çıkmıştır yada yanlışlıkla 6 ile çarpmıştır. Benim Dr boyunu her söylediğinde ben yedi ile carpiyorum fl yi doktorun dediği tam çıkıyor yani onlarda aynı şekilde buluyor seninki dtmr hatasi