Duygu feymu14 39+3 15 dk sonra 39+4 olucaz sancı yok ama pelvik kasları fena ağrıyo çömelme hareketi yapıyorum bskalım hayırlısı
02efeninannesi Duygu bende 39+4 olucam birazdan kasilmalarim baslamis dedi doktor pazartesiye kadar sancim gelmzse pazartesi suni sanciyla dogurtucam dedi 😢
Rahimeemir 02efeninannesi merhaba canım benimde 39+0 banada doktorum pazartsiye kdargün verdi sancın fln bişi gelmezse suni sancı dedi bakalım ne olcak işin aksi her gittiğimde nst de sancım cıkıyo 3 haftadır ama bende henüz tık yok🤭🤨
Rahimeemir 02efeninannesi amin İnşAllah ya bende cok korkuyorum biyandan da bian önce doğurmak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🙏
Ser Biz de 38+4 teyiz şu an itibarıyla. Perşembe sezeryan olucam. ikinci gebelikte daha fazla beklemiyoruz dedi doktorum. İlk gebeliğimde 40+4 te olmayınca, sezeryan olmuştu.
Yaseminzbek Selamlar herkese bizde 39+6 olduk bugün nişan geldi ama sancı agrı yok 😳 yarın doktora gıdıcem bakalım ne olucak heycandan uyuyamıyorum her an sancı başlıcakmıs gıbı gelıyo 😊
Rahimeemir Yaseminzbek hadi hayırlısı canım bisn önce kavuşursun inş bebişine sağlıkla herhangi bişey olursa bizide bilgilendir🙏🙏🙏
feymu14 Ben de 38 6 oldum sezeryan olmam gerekiyor büyük ihtimalle cuma olur bi aksilik çıkmazsa doktorum raporlu olduğu içim başlamadı henüz perşembe başlayacak
feymu14 Kubar zaman hızla geçiyor bir bakmışsın son haftayı bekliyorsun 😍😍 sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Kubar feymu14 amin inşallah Allah razı olsun zaman geçmiyor gibi geliyor başlarda 20 yi bitirelim hızla geçer heralde😀