Minikts Mom534545 anlıyorum hem karnım çok geriliyor hem de göbeğimin şekli değişiyor genelde sağ taraf yükseliyor Birmde başıma ağrı mı giriyo desem değişik bişeyler oluyo
Ela1994 Mom534545 evet alt tarafıma sancı gibi bişe giriyor 21. Haftamda başlamıştı kasılmalar simdi 37+6 yız Pazartesi doğumum var Allahım iZin verirse ☺️ Hatta bu aralar daha da şiddetli sancı giriyor sancı hissetmiyorum ama kasılınca normal bir şekilde nefesim daralıyor falan yani 😂
zumrutperi Minikts o kasılmamıymış ben onu bebek o tarafa kayıyor sanıyodum 😀kasılma olunca ağrı olması gerekmiyor mu?
Yasemincifci Dygutyr heralde doğuma hazırlık kaıslmaları oluyo bu haftalarda benim haftam 31+6 sık sık olmuyod aböyle arada bi oluyo
Minikts zumrutperi ben de öyle sanıyodum ama doktor kasılma ile birlikte bebeğin o pozisyonu aldığını söyledi çok fazla ağrı şeklinde değil ama fazlaca gerilme sertleşme şeklinde oluyo, benim 33. Haftam ilerleyen haftalarda ağrı da eşlik edecekmiş buna 🙄
Asiacr zumrutperi benim de kayiyor saga sola bir yer yukseliyor hemen alcaliyor. Bence bu bebegin kendisiyle ilgili. Kasilma olacagini sanmam
Zhlcnr Ela1994 benımde o haftalarda başladı suan 28 haftadayım cok korkutuo bu kasılmalar beni doktor normal desede bır saatte 4den fazla olmadıgı surece kabus gıbı gecıo gunlwrım korkudan daha önceden kaybım oldugundan sıze ne dedı doktorunuz
zumrutperi Asiacr bende öyle düşünmüştüm haftası ilerde olanlar daha iyi bilir tabi de bana bebek hareketi gibi geliyor sonra düzeliyor
Hayta Karnım tek tarafı avuç içi kadar yükseliyor.Gogus kafesim sıkışıyor sanki genel olarak da içten bir gerilme hissediyorum
Zhlcnr Ela1994 ınsallah canım benımde ıkı haftadır arttı kontrolum persembe günü oyuzdne ıkı haftadır gergınım bıseymı olcak dıye dokuzuncu haftadan verdi hep hastanelerde oldugumdan artık doktordan utandıgımdan konturolu bekledım bu sefer🤣 ıcımı rahatllatın bıraz cok sagolasın