PrensesimDoga Merve66 geri iade yok canım bu arada nakliye olmayanı seçebiliyorsun ama devlet artık vergi uygulayacak yakın zamanda. Eğer aldığınız üründe eksik ya da her hangi bir sorun olursa anlaşmazlık oluşturuyorsun o zaman para iade ediliyor.
Merve66 PrensesimDoga anladım canım sadece nakliye ücretli odesem o odeme dısında baska para almazlar degıl mı o tr nın dısında
25agustos PrensesimDoga belli bir fiyat üzerinde olan ürünlere vergi ödeniyor yüzde olarak diyw biliyorum. Her ihtimale karşı bazı satıcılar fiyatı daha düşük yazabiliyor pakete y da hediye olarak gönderebiliyor 😊henüz yeni başladım alışverişe ama çok video izledim ordan biliyorum 😊
PrensesimDoga Merve66 işte yeni yasa gelince alınacakmış artık 🙄 ondan sipariş vereceksen şimdi ver .
Aybukealtintas Merve66 müslin, oyuncak, ateşölçer, buhar makinesi onun haricinde kendimize ve ya evimize de birsürü sey alıyorum aliexpress ten
Busra280607 Merve66 hangi ürünlerin linkini istiyorsun lınk atmayı bılmıyorum zaten uygulamasını kullanıyorum ama satıcı isimlerini paylasabılırım
Busra280607 Kızlt genel olarak söylüyorum müslın öttüler cok kullanıslı oluyor ve pahalı malesef ama kumas satılan yerlerden metreyle satın alın ben 2 adet müslin örtüye 120*120 ölçüleri ve kenarlarını terzıye gecıttırsım bana 20 tlye geldı boyle yaprsanız cok uygun olur renk ve desenlerde oluyor haberınız olsun
25agustos Busra280607 bende öyle yapmayı düşünüyorum 100.200 m kumaşı 25 e alıp artan kumaşı ağız bezi yapablrm 😊
Hmleanne E23ww 15 20 gün bazen 2 ay ama 2 ay da nadir oluyor gümrükte takılı kalanlar oluyor biraz bekletip gönderiyorlar ama çoğu 15 20 gun
Gamzeciks Merve66 beşik kenarlığı, hastane süsleri, odasına lamba ve süsler. Bir sürü şey aldım ve hala alıyorum :)
Yasemincifci Nurozsln ürünler gayet güzel çanta ve biberona benzeyen şey 15 günde geldi termometre 1 ayda geldi
blackeagle Merve66 ben çekim kostümleri aldım 12 15tl kadar kargoda ücretsiz tütü ve saç bandı takımları tavsiye ederim çok tatlılar :)
25agustos Busra280607 intaşlar diye kumaşcı var canım orda çok çeşit var kumaş olarak müslin pazen battaniye için 😊
PrensesimDoga 25agustos öyle ama yeni bir yasa gelecek ben yaklaşık 3 yıldır alıyorum geçenlerde Gazatede okudum 😊