Arkadaşlar bi tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum,kimseylede bi sorun yaşamadım ama gönderileri okudukça herkesin birbiriyle kapıştığından başka bişey göremiyorum. Tamam herkes hamile,gergin,hormonları tavan ama şurda güzelce bilgileşmek,arkadaş olmak varken neden kalp kırılır ki? Cinsellikle ilgili bi yazı oluyo herkes taşlıyo,şunu yemelimiyim diyolar herkes taşlıyo,doğumum başladı diyolar bunu neden söylüyosun doğuma git o zaman deniyo. Herkes bilgi almak istiyo,sohbet etmek istiyo. Bu güzel duyguları hep birlikte yaşayalım istiyo. Benim gördüğüm başlıklarda kızmayacaksanız bakın,çekiniyorum ama,çok utanıyorum fakat sormalıyım,tersliyceksen bakma gibi şeyler var hep. İnsanlar neden korkarak soru sorsun ki burda? İşin garibi yazdığımızıda silemiyoruz biri ters cevap verse ya rezil olcaz ya kavga edicez diye bişey soramıyoruz. Ters bişey olsa zaten admin kaldırır gönderiyi. Benim haddime değil ama burası bi forumsa herkea herkesin fikrine saygı duymalı diye düşünüyorum. Saçma görüyosan,kızıyosan yazmak zorunda değilsin ki bak geç git. Hem kendini üzme hemde karşındakini.... iyi geceler. Herkese hayırlı,kolay doğumlar inşallah 😍