Elifsemih Ben temmuzda dogum yapacağım minik metehanıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum 😍😋😊#anne olmak
Belgin Elifsemih bende 21 temmuzda Allah nasip ederse kızıma kavusucam inşallah 🙏🙏 kaç haftalıksın canım
Meltem19 3 temmuzde gelecek insallah minik kartalım.sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah🙏🙏🙏
Efebilal Meltem19 canımm benimkide 3 temmuz 😍kızım olucak rabbim inşallah hepimizin kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Suskunn 10 temmuz ins oglusuma kavusacagim gun.isim oneriniz varmi kizlar beler koyacaksiniz sizler erkk bebeklerinize😏
Elifsemih Suskunn canım ben cok selim istiyorum karakter olarak zekilik bakımından cok iyi bir isim ki nitekim yavuz sultan selim de oyleydi ama ortak karar oldu bizim isim selim var diye metehan oldu
Ebrarrrr MinikMucizem42 benim kız 😘Canm bişey Sorcam sizlere ya benim rahim aşagıda 27m kısalğı sınırda benim gibi olan varmı aranızda bu idrarı kacırıyormuşum gibi oluyorum vs ben serklj dıkişliyım
Mineee Galiba çoğunlukla temmuz ayı erkek ayı bizde 20.haftamıza giricez 1 temmuz doğum için gün verdi doktorumuz erken olmazsa annesi gibi temmuz bebeği olucak Ömeralp 'im 😊😍
Elifsemih Mineee aynen cnm bnde temmuz dogumluyum kısmetse 5 temmuz da alıcaz ogluşumu kucağıma 12 temmuza kalmaz dedi doktorum
Handannn 15 remmuzda alıcam kucağıma inşallah minik prensesimi rabbim herkese kolay doğum nasip etsin sağ salim kucağımıza alırız inşAllah 😄😄
Hamideylmz Temmuzun ilk haftası doğumum var Ayça nazımızı bekliyoruz kızımız olacak Allah izin verirse