Nezoik Hatunlar gebeliğimin 7. ayı bitiyor. Karnımdaki çocuk mu canavar mı anlamadım açlık hissi, yemek yeme isteği hiç geçmiyor saat başı acıkıyorum o kadar çok yiyorum ki bazen evde karnımı doyuracak bir şey bulmakta zorlanıyorum. Yemek aralarına meyve kuruyemiş gibi ara öğünler koydum ama onlar da kesmiyor artık. Geceleri uykumdan açlık hissiyle uyanıyorum sinirlerim bozuldu artık 😭 Allah başka dert vermesin tabii. Sizde de durum böyle mi? Doktora söylüyorum normal diyor. Ama ben yemek hazırlayıp durmaktan yoruldum evde yardım eden kismem de yok. Çocuk doğduktan sonra da böyle devam ediyor mu bu açlık hissi, doymama hali?
lilamom Nezoik ben 5 ayligim simdiden oyleyim benimde bu duruma moreim bozuluyor fare gibi evde surekli birsey arama yeme durumundayim 😕 napcam bilmiyorum dedigin gibi az yiyim kuruyemis yiyim diyorum yiyorum 10 dkka sonra gercekten kaziniyo pskolojik degil donmeye basliyo karnim anlamadim gittip
Husumsu Nezoik yiyebildiğine şükredin, nasılsa doğumdan sonra verirsiniz kiloyu, bende şeker var peynirim kibrit kutusu büyüklüğünde zeytinim bile 5 tane sayılı, insülin kullanıyorum açlıktan oturup ağlıyorum
derya14 Nezoik Yaa resmen ben 🙈yani bi insanın iştahı bu kadar mı açık olabilir diyorum kendi kendime 😄2 saat geçmeden bi açlık hissi sanki günlerdir hiç yemek yememişim gibi oluyor. Hatta acıkmaya bile kalmadan sürekli bişeyler yemek istiyorum bende 32. Haftadayım. Şimdiye kadar 10 kiloyla geldim dikkat ede ede ama bundan sonrası için büyük endişe duyuyorum
Momma Ben de öyleyim 🤷🏽♀️ Şu son bir ayı daha atlatsam inş hapları bıraktım çok acıkıyorum diye doktor da içmelisin bırakma dedi 🤦🏾♀️ Yuvarlanmaya başlanmadan doğuma giderim inş 😢
Nezoik Momma haplar mı acıktırıyormuş bizi böyle? 😱 Ben şu an folik asite ve demir takviyesine devam ediyorum bana da doğuma kadar içeceksin dedi
Momma Nezoik folik asit bir şey yapıyor mu bilmiyorum ama kan hapı mide kazındırıyor en azından bana öyle oluyor akşamları iki kere yemek yiyorum. Bir şey yerken sonrasında ne yiyeceğimi düşünüyorum🤦🏾♀️ Decavit de acıktırıyor🤷🏽♀️
Sibelclskn3 Multiviamıin ve kan ilaçları kullanıyorsanız onlar yapıyor o yüzden gece yatmadan yarım saat önce içip yatın ypksa aşırı gereksiz kilo alımı yapıyor bilginiz olsun
haklisinesracim Hamile kalmadan once de ferro sanol kullandim alti ay herkes ayda 5 kilo aldiriyo gibi seyler diyodu. Bende yapmadı aksina verdim bile. Haplar kilo yapmaz
Salihafurkan 16+3 haftalık hamileyim 40 kilo ile hamile kaldım suan 48 kilo oldu yemekten kendimi alamıyorum 😅😅😅😅