Mother Kızlar ben doğum Yapalı 1 hafta oldu normal doğum yaptım dikişlerim halen duruyor az önce çok özür dileyerek söylüyorum lavaboda kurulanırken dikişlerin orda bir et parçası gibi küçük bir parça vardı sizce normalmi ???
Selvis Mother benim 20 gün oldu doğum yapalı br 3 gün önce düştü ilk dikişim. Parçanın büyüklüğü nasıl ki? Kontrole çağırmadını doktorun. Ben 5. Gün gitmiştim
Berivann Mother canım benimde öyle 5 gün oldu Doğum yapalı Salı günü kontrollüm var inşallah bişey çıkmaz ben normal diye biliyorum
Sdmn Canım normal değil enfeksiyon kapmış dikişin hemen doktora gitmelisin sana bir krem vericek ve düzelecek geçmiş olsın
Mother Selvis çağırdı 1 hafta sonra gel dedi ama ben gitmedim 10 gün olsun öyle gideyim demiştim nr yaptı kontrolde?
Selvis Mother çatala çıkardı iç dikişler için vajinaya Baticon döktü ultrasonla da baktı. 1 hafta sonra tekrar gel demişti ama çatal korkusuna ben de ikinciye gitmedim henüz 12 gün oldu
Selvis Mother alttan vajina içine batikon döktü parmakla ışıkla baktı acımadı hiç. Ultrasonla karından baktı. Ama az daha ağlıcaktım çatala çıkmam istemiyorum die binbir dil döktü doktorum görmem lazım die. Fobi oluştu ben de doğum zor geçince
Berivann Mother gittim herşey normal dedi estetik dikiş dedi sene de bir normal kadın olarak kontrol gel dedi korkma cnm