Ssraa 12. Haftada küçük bir top gibi çıkmaya başlamıştı. 20 lerden sonra ben buradayım dedi, 29 olduk karnımda iri bir karpuz taşıyorum😂
Elikkk Acele etmeyin ben şuan 32 hafta oldum keşke bu karin gitse diyorum göbek çok ağırlaştırıyor adami
Cgdmk123 lilamom bugün tam 10 haftalık olduk ve karnım inanılmaz derecede çıktı eşim şokta 7-8. Ayını düşünemiyorum diyo bende öyle 😳 Umarım gaz filandır 🤭 yoksa iç karın denilen şey bende hiç yok 😔 üstelik 50 kiloyla hamile kaldım hala da 50kiloyum🤷🏻♀️
lilamom Cgdmk123 ilk baslarda biraz siskinlikte oluyo hormonlar degistigi icin canim biraz iniyo sonra tekrar cikiyo 😂 ama bazilarinin o siskinlige ragmende cikmiyo bunye meselesi sanirim
Cgdmk123 lilamom benim 6. Haftadan itibaren düzenli bi büyüme söz konusu inşallah gazdır diyorum ama gaz, kabızlık sorunumda yok🥺
2kizannesi- Mihrapozkann Eşim sen bizi kandırıyormusun hamileyim diye diyip duruyordu 🤷🏻♀️😅 25ten sonra iyice çıkar artık
lilamom Cgdmk123 olmasada siskinlik oluyo birden cunku vuucudun calisma sekli butun hormonlr degisitignden benim 14 gbi biraz inip tam gaz cikmisti sonra
Elif78 Mihrapozkann 12 13 haftada belirginlesmeye basladi 4 aylıkken fazlaca belliydi dışardan hamilemisin deniyordu 😊