Aysglkc Mihrapozkann ilk zamanlar bende sizin gibi karnım çıksın belli olsun istiyordum şuan son haftalara yakınım ve artık daha fazla çıkmasın daha çok çatlamasın diye bakıyorum 😅
GGGF Mihrapozkann canım 28 haftam bitmek üzere daha yeni yeni azıcık belli oluyor hamileliğim ☺️ Biraz genetik bişey bu annemin de hiç karnı yokmuş benim de aynı oldu ☺️
DeryaKuzusu Benim 12.haftam artık baya baya çıktı karnım. Çünkü benim iç karnım yokmuş. Hemen dışa vurdu benimki. Neredeyse 5 aylık arkadaşımla aynı karınlarımız 🙈🙈🙈
Ketilima Mihrapozkann ben normaldede ayva göbeği olan biriydim zayıf olsamda 12 haftalıkken benim bariz belliydi iç karnın darsa hemen çıkıyor canım 👼🏻
Deletedmom2122 Mihrapozkann 26+3 haftalık hamileyim valla bir anda çıktı karnım futbol topu gibi cinsiyet erkek 👼 😁♥️
lilamom BMA olabilir iste onunda oyleydi dogum yapti bes gun sonra dumduzdu ama dumduzden kastim gercekten dunduz 😂😂 hatta gelen misafirler bu cocugu neresinde tasimis falan demislerdi hic unutmuyrm
BMA lilamom ahahaha😂😁ben evlenirken 49 kiloydum valla kemiklerim sayiliyordu kiz😂valla karnim içine geçmişti artık göğüs möğüs yoktu valla hala daha oyle kemiklerim sayiliyor uani😂
Hanifeakyol Mihrapozkann ben 19 +2 haftalık hamileyim şuan 9 aylık hamile gibi göbeğim çıktı çıkmayalar iç karnının büyük olmasından kaynaklanıyor çok çıkmasada neden büyük değil diye endiselenme😊😊
Deletedmom133 Mihrapozkann benim 3 aydan sonra bayağı büyüdü şuan 7.ayımızın başındayız abdest alırken çorap giyerken zorlanıyorum 🤣🤣🤣
Deletedmom133 Mihrapozkann inşallah isteyen herkesin büyür çok zevkli oluyor 🤣 https://i.hizliresim.com/y6kB0n.jpg 6 aylıgız burada 🤣