iremsozer1 Gamzeemrmrt doktor söylüyor onu oda her doktpr söylemez kendine güveniyorsa iyi bir doktorsa söylüyor tahminini ama yoksa bu haftalarda çoğu doktor söylemiyor
Babymama Gamzeemrmrt aynen o değerle tahmn yapıyrlr senn değer kaç 😀herkeste tutmuyomş ama tamamen tahmin
Esenn1 Gamzeemrmrt Cinsiyet kandan anlaşılmaz canım ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçerken sordun mu cinsiyetini? Ben öyle öğrenmiştim
Gamzeemrmrt iremsozer1 tahmınen gecen hafta soyledı canım kız dıye hanı bakıyo ya bılmıyom sallıyolar yada 😂😂
Gamzeemrmrt iremsozer1 ay inşlh ıkı kez baktı. Ult yanı kız gıbı geldı dedı. Şimdi 1 mayısta gıdıcem bakalım. İnşlh kızdır. ☺️😂 E bıde bana 14/6 ıken kız dedı yanii.
Babymama Gamzeemrmrt allah allah onu anlayamadm da 50den yüksekse kız düşükse erkek dyrlr tabi ama bazılarnda tutmuyo tmamen tahmn
Gamzeemrmrt Esenn1 bnde bılıyorum ama heves işte😂 tahmınde bulundu evet kız gıbı dedi en net bıraz daha beklemek ☺️
Gamzeemrmrt iremsozer1 şuan 15/2 oldum ama gec dollenme var ult gore 14/5 faln dedi dr ama normal gununu say dedı o ult oyle dedi