Adencanan Irmakdkm hadi bakalım hayırlısı olsun ozaman canım bizimki kanalda doktor normal doğum yapıcaz dedi 😊
Gozde_coskun Saadetokan bugun doktora gittik 25+3 ben 6 kilo aldım bu zamana kadar ☺️Bebegım 1.098 ve boy 34 doktor 2 hafta önden gidiyor dedi ☺️☺️👏 ve cok hareketli sizin nasıl.
Haticesuat Gizem_miros ben 18 haftalığım bir kilo aldım bebeğim 264gr size göre bayağı az doktor çok iyi dedi acaba birden mi alıcak
Gizem_miros Haticesuat hic korkma canim olmasi gereken kilolar benim ki ilerde ilk oglum 39 haftada 4.200 dogdu genetik faktor ultrasonda fazla eksik cikiyor mutlaka yani
denizannee Saadetokan 20+6 haftalıkken gittim en son bebeğim 310 gramdı ben 7 kilo almışım 😅 şuan 21+3üz haftaya kontrol bakalım ne görücez 🤷🏼♀️
Nata97 Saadetokan ben 15kilo aldim) bebegim de 2.030grdi 32+3de shuan 33+1iz. Ama ben 45le hamile kaldim yani hala zayif duruyorum canim
Bsrkrgz senasilayildiz bebeğinde sizinde kilonuz çok iyi maşallah, beslenmenize dikkat ettiniz mi ya da bebek kilo alsın diye özellikle yediğiniz şeyler var mı?
senasilayildiz Bsrkrgz ben kendim içinde bebeğim içinde özellikle birşey yapmadım canım🤷🏻♀️ Nasıl oldu inan bir fikrim yok 😂