hunilimom Kaya1902 valla bu hafta full çarşıdaydım alış veriş yaptım sanırım bi iki hafta daha kalkamam yerimden😂😂😂
Zmrtbdk Kaya1902 24. haftadayım biraz yürüyeyim nefes nefese kalıyorum.O kadar çabuk yoruluyorum ki daha şimdiden. 7. ayda tüm alışveriş işlerini bitirmem gerek sanırım daha da bir şey almadım.Yoksa çok zor olacak.
Kaya1902 hunilimom alışveriş haftası zaman nasıl geçti anlamamıştım ama doğru artık 2 haftan evden çıkmak istemezsin 😂
Kaya1902 Zmrtbdk evet erken almakta fayda var en azından canın istedikçe yıkar ütüler düzenlersin ben daha çantamı hazırlayamadım miskinlikten 😁😂
Gyed Kaya1902 37 haftalığız kızımla yürürken sanki altıma yapacak gibi yürüyorum birden sanci diken gibi batma bel ağrısı sırt ağrısı ama az kaldı şükrediyorum az kaldı
Kaya1902 Gyed evet ya sızı gibi oluyor dimi sanki enfeksiyon varmışta idrarın gelmiş gibi 🙄 allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun ❤️
Esba2019 Kaya1902 33+0 olduk bugün tam ve bebek odası bakmaya gidilecek dizlerimde derman yok 😂😂 Ha bugün ha yarın diye diye kaç hafta geçti çok fena ağırlaştım 😏