Misskokulumm Kızlar 12+6 haftalık hamileyim dün ikili test için kan verdim cinsiyeti belli olur mu testte
sydtns Misskokulumm yapılan kan testiyle cinsiyet belirleyemez ama burun kemiği vs ölçümünde ultrasonda görebilir belki
Mervee94 Misskokulumm bende bugün ikili test icin gittim devlette15 hafta dolana kadar söylemiyorlarmış genellikle ama özeller tahmin yapiyo
irmtrn İkili testte belli olmadı benim, bugün 15 haftalık olduk. Haftaya kontrolümüz var, çok heyecanlıyım. Belli olacak mı daha doğrusu gösterecek üzümüm kendini😍 bi doktor kız gibi bi doktor erkek gibi dedi. Çok heyecanlıyım🙏🏻
Dilaracicekk Özel bi hastanede ikili testi yaptırdım ben ve cinsiyetini sorduğumda kıza benziyor dedi ☺️Devlet hastaneleri oek söylemiyor 4. Aya kadar
Misskokulumm Dilaracicekk bende özele gidiyorum erkeğe benziyor dedi ama şimdi sizi umutlandirmak istemiyorum 16.haftada tam söylerim dedi aşırı merak ediyorum 😃
Misskokulumm sydtns evet öyleymiş canm kanda çıkmaz diyor herkes ki haklılar aslında ben bi yerde duydum sanki öyle aklıma takıldı