bebekteyaparimkariyerde Ya arkadaşlar Emin’im benim gibi düşünen çok insan var.keseye göre tahmin kalp ritmine göre tahmin daha neler okucaz merak ediyorum.odaklanmanız gereken daha önemli şeyler var. Mesela 11.haftaya kadar bebeğin kalbi gelişimini tamamlamamış oluyor biliyormuydunuz?bu süreçte sizin iyi beslenmeniz kendinizi yormamanız stres altına girmemeniz süt ve süt ürünleri tüketmeniz ve su tüketimini arttırmanız gerektiğini biliyormusun? Folik asit üreten sebzelerin tüketimi destekleyici vitaminler henüz gelişim sürecine geçmemiş sizin gibi oluşum sürecinde olan bebekler için çok faydalıdır.uzanmak ağır kaldırmak çömelmek ve uzun süre eğilerek iş yapman risk taşıyacağı için ilk üç ay önerilmez. Bunları yazıyorum odak noktanızın olması gereken şeyler bunlar bebeğin cinsiyeti değil.tabiki kötüyü düşünmeyin ama faydalı bilgiler edinebilmek için burdayız burdasınız.deliriyorum cidden burda bunları okudukça çünkü bunları düşünüp 11.haftaya ulaşmadan bebekte sıkıntı yaşayanları okuyoruz üzülüyoruz yapmayın.Allah herkese sağlıklı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.hurafelerle zaman geçmez.
Arzymn bebekteyaparimkariyerde burda cinsiyeti merak ettiği kadar sağlığını merak etmeyen çok anne var, 2-3-4 lü tarama teslerini gereksiz bulur ama cinsiyet için 35 kere usg girer 😁