Btldrcn Esraenes Aralık annesiyim inşallah 😇 bende 5 haftalığım kese ve kalp atışı için sabırsızlanıyorum siz keseyi gördünüz mü ☺️
Uurbsra Esraenes ayy Zaman tez geçer inşallah sizler içinde ben Ağustosta kısmetse ama geçmiyo zaman:)
oldedi Esraenes hafif hafif bulantılar ve halsizlik göstermeye başladı bende . seviniyordum heralde bulantım olmıcak diye. ama geceleri uyarıyor 2gündür sonra ara ara devam ediyor. benimde ilk olcak inşallah 🙏🏻🙏🏻 ama aşılamayla oldu benim🙏🏻
sevgitekes Btldrcn Evt 4+6 da alttan bile görünmedi betam 745 çıktı üç gün bekledik 5+3 te karından gördük şimdi 11+4 üz 🙏
Btldrcn Sanırım bu grup aralığa kadar iletişimde olacak ☺️ Tarihlerimiz çok yakın birbirine rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin kızlar 🥰
Btldrcn oldedi benimde ilk hamileliğim herşeyden korkuyorum valla tecrübem olmadığı için insan burda rahatlıyor çoğu zaman ☺️
oldedi Btldrcn evet ilk hamilelik .bende okuyarak araştırarak öğrenmeye çalısıyorum kurup çözdüğüm şeyleri. 🤷🏼♀️😊
Btldrcn oldedi aynen biz 5-6 aydır deniyorduk o süreçten şimdiye kadar araştırmaktan bi hal oldum ☺️ Uzun bir süre de öyle olur sanırım 😁