Enguzelcagim Merhaba kizlar nstde sancim max 20 lerde cikardi dun kontrolde 50 lerdeydi sirt agrim vr ayaga kalkinca kasiklarm cok griyo adim atamiyorm vajinada batma var ama haftam kucuk bu belirtiler ve sanci degeri normal mi 34+5
Heisenberg Enguzelcagim Bende 34+0 nstye bağlandığımda 40ları bulabiliyor 70i görmüşlüğüm bile var. Düzenli aralıklarla olmadığı sürece gerçek doğum sancısı kabul edilmiyor
Htctsbk Enguzelcagim bende Doğuma girmeden bir gün önce vajinamda batma vardı açılıyormuş galiba. Gece batmam vardı sabaha doğurdum sancım yoktu suni verdiler 60 70 a gördüm en. Son ama düzenli sancı gelmesi önemli olan. Hayırla al kucağına canım
Enguzelcagim Heisenberg cvp icin sagol canim haftam kucuk olunca korktum bu kdr erken ufak ufak basladi diye erken dogurmam degil mi
Sewo Heisenberg canim bu nst den çıkan sanci için ilac yok mu cogu kisiye ilac verilmis ama bana doktor ilacı yok dedi 34+5 im nst de 50 de cıktı sancim
Heisenberg Enguzelcagim Açıklık, rahim ağzı kısalması, kanama, su gelmesi ve düzenli sancın yoksa erken doğum riski olmuyor :)
selinerenozunal Enguzelcagim yok yok dogurmazsin zaten doktorun kontrol eder tedbirini alir icini ferah tut 😊
Reykzy Sewo var canım rahmi gevşeten ilaçlar var 31. Haftadan beri sancı çekiyorum küçümsenicek sancılar değil doktor dinmeyince ilaç başladı 11 gündür nidicard kullanıyorum bu haftasonu bırakıcam ilaca ragmen sancım oluyo çekilmez bişey
Heisenberg Sewo Nidalat veriyorlar galiba. Tansiyon ilacıymış aslında ama doğumu da engellediği söyleniyor bilmiyorum tam olarak🙄🤷🏼♀️
Selininn Elvn geçen hafta daha yüksekti bu hafta komik rakamlar 😂 kendimi rahatlatmaya çalışıyorum kafayı yemek üzereyim çünkü 😂😂 inşallah senin sancın artar suni almak zorunda kalmazsın 🙏
Sewo Heisenberg bu haftada birşey verilmiyor dedi doktorum 34+5 im delirecem resmen caresiz bekliyorum