Elfnzzxxx A_S_K uyuyarak gerçekten çok uyuyorum zaten 10 da falan uyanıyorım kahvaltı yapıp geri yatıyorım 12 de falan kalkıyorım öyle evi üstünden topluyorum sonra bidaha uyuyorum 🙈😂 3 kadar falan sonra yemek yapcaksam onu yapıyorum zor bela tv izliyorum sıkıla sıkıla bişekilde akşam oluyor 😂
A_S_K Elfnzzxxx Ben sabah 6 da eşimle kahvaltı edip işe gönderiyorum ondan sonra 8 9 gibi bir saha uyuyorum en fazla 2 saat uyanıyorum. Yemeği gelmesine yakın yapıyorum. Gün içinde telefon falan inanılmaz sıkıldım bugün havada kapalı burda yağmurlu 🥺
FSCMK Elfnzzxxx yani oturduğum zaman ve kalkınca kasıklarıma batıyor buda rahim büyüdüğünden diye biliyorum
gh2019 Yaa nasıl bazılarınızın karnı dümdüz 😄 benim şişlikte var ama belirgin artık demek ki benim iç karnım hiç yok 😂 bence 6.aya kadar benim baya çıkacak karnım. Ama üzülmüyorum 3 kilo aldım bir de karnımın çıkmasına seviniyorum içindeki çok özel bir bey♥️
Eminehm Elfnzzxxx Geçen hafta bana erkek gibi ama kesin değil dedi önümüzde ki hafta tekrar gidicem hep kız hissediyorum rüyamda ben eşim ve kaynanam kızım olacağını gördük bakalım ne diyecek sefer inşallah netleşir ya ilk oğlum da 12. Haftada kesinleşmişti 😄
Elfnzzxxx Eminehm banada 13 de doktorum erkeğe benziyor dedi kesin olmamakla birlikte sonrasından gene kesin olmamakla kıza benziyor dedi benimde içimden nedense hep erkek geçiyor sanki erkekmiş gibi rüyamdads erkek gördüm emziriyodum ayy ne bileyim sağlıklı olsunda hiç fsrketmez sadece bu belirsizlik sinir bozucu olabiliyor 😁 keşke hiç 12-13. Haftada sormadan 16-17 haftada sorsaymışım diyorum 😁
Eminehm Elfnzzxxx Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insan yine de bi an önce öğrenmek istiyor ben iki hastaneye randevu aldım haftaya biri bi hafta sonra da ötekisi artık kesinleşir diye umuyorum 😄
Misskokulumm Bende 13. Haftamdayim artık çıplak bakınca göbeğime baya belirginleşti durmadan sabahları aralıksız midem bulanıyor ta ki çok afedersiniz kusana kadar hemen ondan sonra kahvaltı yapıyorum gün içinde iyiyim bu sefer de akşamları başlıyo bulantı kusma bir an önce geçse yaaa
Elfnzzxxx A_S_K buna gece de dahil olmak üzere bence hiç boş anımız kalmicak şimdi nekadar uyuduk yattık kâr 😂😂 Ama herşeyiyle razıyızz onlar bizim meleklerimiz 🧚🏻♀️🥰😁
A_S_K Elfnzzxxx Vallahi razıyım yeterki sağlıkla doğsun her anımı doldursun haraketleriyle sesiyle kokusuyla ağlamasıyla her anımı dolu dlu geçireyim. Şimdi öyle anlamsız boş boş yaşıyormuşum gibi eşim işten gelene kadar. Hayat bana eşim işten gelince başlıyor mutlu oluyorum 🙄
Duygu85 Elfnzzxxx 15+5 haftalık başlarda çok kanamalar yaşadım iyiyiz şimdi şükürler olsun göbek kilo hepsi tam gaz ileri 😀😀 sağlık olsun bakalım