PrensesimDoga Merhaba anneler, suyumun ölçümü hakkında bilgim yok fakat geçen hafta detaylı ultrason için kendi dr um dışında bir dr a gittiğimde suyumun sınırın altında olduğunu söyledi. Haftaya kendi dr um ile randevum var. Merak ediyorum bu şekilde olan anneler var mıydı ? Erken doğum riskim var sanıyorum. Başına ya da tanıdıklarının başına böyle bir durum gelen var mı ? Her gün havuç suyu ve 3 lt su içiyorum. Tedirginim erken doğum olabilir diye.
E23ww PrensesimDoga gunde bi bardak havuc suyu ic deveci armudu ye protein agirlikli beslen dinlenmeye bak benimde suyum azdi bu sekilde duzelttik
Ela1994 PrensesimDoga canım pek bilgim yok ama bende havuç suyunu duymuştum ve soluna yat gece yatarken inşallah tez zamanda hersey yoluna girer 🙏🙏 birde hergün 1 adet maden suyu iç
PrensesimDoga E23ww hep dinleniyorum ve havuç suyu içiyorum bir bucuk aydır benim sabit kalmadığı gibi azalıyor ;(((
PrensesimDoga Ela1994 inşallah teşekkür ederim🙏🏻 Sola yatıyorum hep doktor demişti. Maden suyunu da deneyim. 😊