Yesiimdeniz Kızlr 17 haftadayım kuyruk sokumum çok ağrıyor sizinde öylemi hep yan oturmak zorunda kalıyorum
Domatesimm Yesiimdeniz şu an 19. Haftamdaym bende de vardı öyle feci bir ağrı 😭 ama yolculuk yapmıştım uzun yol otobüsle gittim 16saat onsan sonra olmustu yan yattım biraz da elimle hafif hafif masaj yaptım şükür bi kaç gündür iyiyim
Meryemak Yesiimdeniz 16+4 haftalığım benimde dünden beri başladı iş yerinde otururken çok fena oluyor umarım uzun sürmez 😞
melike0710 ben de 16+5 haftalığım ara ara sancı giriyo 😕 özellikle iş yerinde oturduğum zamanlar oluyo giderek artmasından çok korkuyorum 😔
Gonulbzkrt Benim de 16 dan 20. Haftaya kadar oluyordu bi kaç hafta yoktu şuan 28+2 Yim bugün başladı çok feci bi ağrı ama yürüyüş ıyi geliyo faydası olur mutlaka
Elissaaa Gel yamacıma🤦🏻♀️ Etrafımda ki herkese soruyorum bende karnım burnumda değil niye kuyruk kemiğim belim ağrıyo diye.Henüz 12 haftalığım ve en başından beri böyle.Biraz yürüsem bişeyler yapsam hemen başlıyor ağrımaya.Kontrolde sorucam doktora artık