gayecee Hotic konak hayat hastanesinde uyguna çekiliyormuş sanırm ben tınaztepe yaptırmıştım prof Dr Serkan güçlüye 459 TLydi muayne ücreti
Depresif_polyanna Hotic ege üniv.de de öyle tup bebek kısmında mesela kalabalıktan kadınlar iç çamaşırlarını aşıp bekliyomuş askıda kadın külotları 😁😁 gülüyorum ama böyle bi saçmalık başka bi yerde yoktur
Camlicagizem Hotic Aynen aynen ben içerde üstümü toparlıyorum baktım dr geç içeri diyor diğer kadına yanımdaki hemşireye girmesin bari üstümü toplayım dedim en sonunda 😂 neyse ders oldu bana şahsen hayırlı doğumlarımız olsun inşallah ☺️🙏🏼
Hotic Camlicagizem Allahım yaa resmen ağlanacak halimize gülüyoruz 😄 ne zaman düzelir bu devlet hastaneleri bilmiyorum 🤷♀️
FatmaGE IzmirDeniz gayet detaylı uzun bi süre bakıyo beynindeki loblardan tutun damarların herbirine kadar tek tek bakıyor öyle geçiştirmiyor ben ilk gittiğimden hiç memnun kalmadığım için Serkan Bey çok iyiydi cd veriyor ekstra bir sürü ultrason fotoğrafı ve yüzünün 4 boyutlu hali :)
Depresif_polyanna Hotic hadi hadi bekletmeyin giyinin diyorlarmış sıra var 😁 kız arkadaşım orada tedavi gördü o anlatiyodu
Ecesrtozsk Depresif_polyanna kesinlikle cenk gezer bu işin en iyilerinden bizde detaylımızda kendisinden destek almıştık 1.5 saat hic elini kaldırmadan ayrıntılı detaylı ölcülerle kontrol ediyor ve bilgilendiriyor şükür 40+5olduk beklemedeyiz