Edanr Kizlar 3 gundur asiri derecede midem yaniyor bunun bir caresi yokmu onceden naneli seker yesem geciyordu simdi gecmiyor istifra ediyorum:/
Zeynpatak Edanr cok sey denedim canim ama en etkilisi gaviscon surup oldu . Bi zarari yok korkma doktor vermisti
Tuubaaa Edanr benimde öyleydi, üç gün önce gaviscon yazdı doktorum, çok güzel rahatlatıyor😇sizde doktorunuzdan isteyebilirsiniz🙏
Rknvlkn Edanr yeşil elma da iyi geliyor canım onu da deneyebilirsin bende çiğ süt içemiyorum kokuyo diye kakaolu süt içiyorum
Zeynpatak Edanr benim de cok oluyor . Rennie surup süt vs bi sure bastiriyor ama yine basliyot . En son gaviscon aldm inan cok memnun kaldim
kocisininprensesi Edanr kuzum burda bir arkadaş bana kefiri önermişti, bende doktoruma danışarak düzenli içince ertesi gün kesti denemeni öneririm.
gokturkhicret55 Edanr canım gaviscon çiğneme tabletini önerebilirim dırek kesıyor şurubu bende fayda etmemişti ama çiğneme tableti sakız gibi oluyor zaten ve hemen etki gösteriyor
gh2019 Bana doktor renin isimli bir şurup verdi ama içince aşırı midem bulanıyor ve kusuyorum 😔 sonra şuruptan tiksindiğim için bir hap verdi hap içmek istemiyordum ama mecbur.